Szolgáltatási pontok

Az applikáció és a webes felület leendő felhasználóit országszerte szeretnénk elérni. Ennek érdekében folyamatosan tájékoztatjuk az érdeklődőket a fejlesztésről, felkészítő alkalmakat biztosítunk, ahol informatikai és autizmus alapismereteket szerezhetnek. Tagszervezeteink bevonásával szolgáltatási pontokat fejlesztünk, amelyek folyamatos segítségnyújtást biztosítanak a felhasználók számára.

A szolgáltatási pontok feladata az érintettek tájékoztatása, bevonása a projektbe, igényeik, javaslataik összegyűjtése és továbbítása a fejlesztők felé. A fejlesztési időszak végét követően a szolgáltatási pontok tovább működnek, technikai segítséget nyújtanak a mobil applikáció használatában.

A szolgáltatási pontok az ország 12 pontján lesznek elérhetőek. Budapesten az Autisták Országos Szövetségének irodájában és az Autizmus Alapítvány Nappali Ellátást Nyújtó Intézményében, valamint a már működő AOSZ Info-Pont irodákban Salgótarjánban, Vésztőn, Szegeden, Nagykanizsán, Veszprémben, Székesfehérváron és további négy, a későbbiekben kiválasztásra kerülő vidéki helyszínen lesznek.