DATA mindenkinek, minden nAPPra

2022 május

hét

ked

sze

csü

pén

szo

vas

-

-

-

-

-

-

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Nincs esemény rögzítve

A projektről

A DATA projektben fejlesztésre kerülő applikáció az autizmusban érintett személyeknek adhat támogatást mindennapi élethelyzetekben. Az otthoni, iskolai, munkahelyi és tágabb társadalmi környezetben is egyaránt segítséget nyújthat. Az applikáció hasznos eszköz lehet a hétköznapi akadályok egy részének leküzdésében, a szolgáltatások eléréséhez, az önállóság és függetlenség növeléséhez.

Az applikáció okostelefonokon, tableteken futó alkalmazás, melynek előnye, hogy mindig kéznél van, kis helyen elfér, tartalmai módosíthatóak, egyéni igényekre, élethelyzetekre szabható és a modern kor technológiai eszköze. A vizuálisan megjeleníthető, lépésekre bontható tevékenységek a napi életvitelt segítik, mint például az önkiszolgálás, ügyintézés, egészségügyi ellátás, munkavégzés, tanulás, szabadidős tevékenység, közlekedés

Csatlakozási lehetőségek:

blur-close-up-collaboration-1023828

Csatlakozz a DATA alkalmazás tesztelők népes táborához! Olyan hasznos projektnek lehetsz a tagja, aminek egy speciális alkalmazás publikálása a célja, amely autista személyek mindennapjait könnyítheti meg az önállósodás terén. Legyél az autizmusban érintett, vagy hozzátartozó, pedagógus, gyógypedagógus, szakember, ez az alkalmazás támogatni fogja az életed, vagy a munkád.

Érdekel, szeretnék csatlakozni
kapcsolat

Iratkozz fel Hírlevelünkre, és minden, az alkalmazás fejlesztését érintő aktuális információról, eredményről, hírről első kézből értesülsz tőlünk.
Ismersz olyat, akit érdekelhet? Oszd meg vele a DATA projekt hírlevél küldési szolgáltatását!

 

 

Feliratkozom a hírlevélre
adult-back-view-data-1181345

Honlapunkat folyamatosan frissítjük a projektet érintő, közérdekű információval. A téma iránt érdeklődők mindent megtalálnak a DATA honlapon. Annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban megtaláld, ami érdekel, tanulmányozd oldaltérképünket.

 

 

 

Megnézem az Oldaltérképet

Hírek, eredmények, események

DATA Mindenkinek minden nAPPra!

A DATA alkalmazás elkészült felületterv mintáiból bemutatunk Nektek néhányat. A bemutatott képek minták(!) a tartalmat minden esetben a felhasználó igényeinek megfelelően lehet módosítani.

 

 

 

Olvass tovább

Elkészült az AOSZ Kiemelt Szolgáltatási Pont ügyféltere az Autizmus Alapítványnál

Elkészült a budapesti Kiemelt Szolgáltatási Pont letisztult, autizmus-specifikus támogatást biztosító ügyféltere. Olvasd el rövid hírünket és nézd meg az átalakításról a képeket.

 

 

Olvass tovább

Újabb mérföldkőhöz ért a DATA projekt!

 

Július 18-án elindult a DATA projekt Előzetes Regisztrációs és Oktatási felülete (ERO). Az ERO-n az alkalmazás megértését és használatát támogatófelkészítő anyagok találhatók, melyek általános összefoglalást nyújtanak az autizmus spektrum zavar alapjairól.

 

Olvass tovább

Eseményeink

Tájékoztató rendezvény – Veszprém (2018.03.26.)

Tájékoztató rendezvény – Gyöngyös (2018.04.24.)

Tájékoztató rendezvény – Békéscsaba (2018.04.17.)

Tovább a galériára

GYIK

Szeretnék regisztrálni az ERO oldalán, de nincs jogosultságom az e-mail címemmel regisztrálni.

Ennek két oka lehet. Az egyik, nem jelentkeztél a DATA alkalmazás tesztelői közé, ezért nem vagy regisztrált tagunk, aki elérheti az ERO felületen megosztott anyagokat. Erre a linkre kattintva tudod ezt pótolni:
Másik oka az lehet, hogy a DATA regisztrációkor nem ezt az e-mail címet adtad meg, amivel most próbálkozol. Ha elfelejtetted milyen e-mail címmel jelentkeztél tesztelőnek, írj a datainfo@esoember.hu címre és mi válaszlevélben megírjuk neked.
Abban az esetben ha regisztrált DATA tesztelő vagy és a helyes e-mail címmel próbálsz regisztrálni, de mégis hibaüzenetet kapsz, írd meg ezt nekünk a datainfo@esoember.hu címre.

Az ERO oldalához kinek a nevével és e-mail címével kell regisztrálni?

A Te, saját neved add meg, és azt az e-mail címet amivel regisztráltál a DATA alkalmazás tesztelésére.
Ha nem vagy még regisztrált tesztelő, ezen az oldalon tájékozódhatsz a csatlakozás lépéseiről.

Milyen feltételekkel lehet bekapcsolódni a tesztelésbe?

A tesztelés folyamatába bárki-bármikor bekapcsolódhat saját eszközével (tablet,
okostelefon). Az AOSZ által biztosított 300 eszköz átadása azonban szerződésben
foglalt feltételekhez kötött, mely mindenképp adatszolgáltatási, eszközhasználati kötelezettséggel jár.

DATA Helpdesk munkatársak országos hálózata

Íratkozz fel hírlevelünkre!