Az oldalt az Autisták Országos Szövetsége üzemelteti

Facebook felületen is tapasztalatot cserélhetnek a DATA felhasználók

„.A csoportot azért hoztuk létre, hogy együtt próbálgassuk a megszerzett tudásokat, megosszuk egymással az élményeinket! …”

Külön facebook csoportban oszthatjuk meg tapasztalatainkat, és tehetjük fel kérdéseinket mi, akik a DATA szolgáltatásfejlesztési programba regisztráltunk.

A csoportban felmerülnek technikai kérdések, iskolai DATA használattal kapcsolatos kérdések és beszámolók is, amikor a DATA használata valóban nagy segítség, vagy már rutinná vált. A facebook csoport lehetőséget teremt arra, hogy működhessen a tapasztalatcsere, és egymástól is tanulhassunk.

A közösségi tanulás jellegű csoport tagságát a segítő személyek és szervezetek jelentik, valamint azok a szülők és gyógypedagógusok, akik használják a DATA-t. A facebook csoportban zajlik a párbeszéd és ötletcsere arról, hogy ki milyen rögzítési módokat javasol például a fürdőszobában, kiránduláson, autózás közben, és ki hogyan használja biztonságosan és a legcélszerűbben a digitális eszközét. Számos jó ötletet kaptunk egymástól!

Edina: „Hű, mennyi profi vizuális támogatást kitaláló-használó van itt! …már látom, hogy egymás ötleteiből is tudunk meríteni! Nagy öröm ez!..”

A facebook csoporthoz itt lehet csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/2636584979975011