Az oldalt az Autisták Országos Szövetsége üzemelteti

Segítünk

AOSZ Info-Pontok

Tagszervezeteink bevonásával szolgáltatási pontokat hoztunk létre, ahol folyamatos segítségnyújtást biztosítanak kollégáink a DATA-használó családok, szakemberek számára.
A szolgáltatási pontokon kollégáink feladata egyrészt a hozzájuk fordulók és helyi közösségek tájékoztatása, igényeik, javaslataik összegyűjtése, másrészt technológiai segítséget nyújtanak a DATA-rendszer használatában. Alább összegyűjtöttük az AOSZ Info-Pontokat, melyekre kattintva bővebb információt is kapsz az elérhetőségről, kollégákról nyitvatartásról.

Kattintson a városra  és tudjon meg többet az adott AOSZ Info-Pontról!

Autisták Országos Szövetségének irodája

Cím: 1053 Budapest, Fejér György utca 10. 1. emelet 3. ajtó 23-as kapucsengő
Előzetes bejelentkezés:
Telefonon:

E-mailben: data@esoember.hu
HelpDesk munkatárs: Kis-Jakab Éva

Kiemelt Szolgáltatási Pont – Szakmai kérdések is

A DATA rendszer használatánál előfordulhat, hogy a felhasználó személy valamiért nem tudja jól használni a DATA-alkalmazást. Ez azért is lehet, mert a támogatás túl sok, túl kevés, vagy nem pont megfelelő. Ilyen esetekben érdemes szakembertől segítséget kérni. Ez a szakember optimális esetben gyermekkel vagy felnőttel együtt dolgozó, őt és igényeit jól ismerő gyógypedagógus vagy más szakember. Az autizmusban jól képzett szakember azonban nem mindig elérhető, ekkor fordulhatsz kérdéseiddel a kiemelt szolgáltatási ponton kollégánkhoz.
Ha autizmussal élő felnőttként a DATA alkalmazást önállóan szeretnéd bevezetni és használni, illetve olyan támogató személy vagy, aki a köznevelésben, egészségügyben vagy szociális szolgáltatásban dolgozol, de nem rendelkezel ahhoz kellő autizmustudással, vagy tapasztalattal, hogy támogatást nyújts a DATA alkalmazás bevezetése és alkalmazása során, szintén kérhetsz segítséget az AOSZ Kiemelt Szolgáltatási Pontján.
Tudnod kell azonban, hogy a DATA Kiemelt Szolgáltatási Pont nem biztosít autizmus-képzést, egyéni fejlesztést.

Az AOSZ Kiemelt Szolgáltatási Pontja az Autizmus Alapítvány helyszínén működik
Cím: 1089 Budapest, Delej utca 24-26.

HelpDesk munkatárs: Németh Regina az Autizmus Alapítvány Nappali Ellátást Nyújtó Intézményének vezetője. A szolgáltatások igénybevételéhez csak előzetes bejelentkezés útján van lehetőség. Előzetes bejelentkezésről bővebb információ: IDE kattintva

További technológiai problémák esetén

Az AOSZ és informatikai csapata mindent megtesz, hogy a rendszer stabilan működjön, de mint minden technológiánál előfordulhat, hogy a DATA-rendszer használata közben nem várt technikai problémák jelentkeznek.

Ha technológiai problémát észlelsz, akár a mobilalkalmazás, akár a Tervezőfelület használata közben, keresd munkatársunkat

A DATA tervezőfelületén online működő HelpDesk rendszerünkbe is regisztrálhatsz, az észlelt hibákat itt is bejelentheted (A bejelentéshez újra be kell majd írnod azt az email címed, amivel az app.data.aosz oldalon regisztráltál.)
.

DATA-közösség a Facebookon

A DATA-közösséggel a Facebookon is tarthatod a kapcsolatot. Itt követheted a népszerűsítő és összefoglaló tartalmak és a DATA aktualitásai mellett mások kérdéseit és ötleteit a DATA-rendszer használata kapcsán, kérdezhetsz és kapcsolatot tarthatsz más használókkal. Csatlakozáshoz kattints ide!