Az oldalt az Autisták Országos Szövetsége üzemelteti

Megtanulom

Megtanulom

A DATA komplex rendszer, ezért bevezetése sem egyszerű feladat. Az alkalmazás és a hozzá kapcsolódó Tervezőfelület megismeréséhez, bevezetéséséhez és használatához többféle tanulástámogató lehetőséget dolgoztunk ki. Ha szeretnéd bármelyiket igénybe venni, itt jelentkezhetsz.

Ne feledd, ha elakadnál, használhatod segítségként a Tervezőfelületen a Tudásbázis leírásait, képernyővideóit, közvetlenül kérdezhetsz a HelpDesk kollégáktól, vagy a DATA közösségtől a facebook csoportban.

Az okostelefonokon és tableteken futó applikáció és a hozzá kapcsolódó tervezőfelület, a DATA támogató rendszer megismerését, bevezetését és használatát segítő szolgáltatás az “Alapismeretek a vizuális támogatásról” című előadás meghallgatása után elérhető. A következő csoportos tanulás megfelelő számú jelentkező esetén ismét elérhető lesz, addig is kérlek regisztrálj a várólistánkra, ezt IDE KATTINTVA megteheted 

A szolgáltatás keretében több alkalomból álló csoportos tanulási lehetőséget biztosítunk önmagukat támogató autista személyek, szüleik, támogatóik és szakemberek számára.

A kiscsoportos tanulási alkalmakat az AOSZ Info-Pont irodák HelpDesk munkatársai fogják megvalósítani. Lépésről-lépésre haladva bemutatják a vizuális támogatások, a DATA rendszer működését, funkcióit és használatát. Támogatást nyújtanak a DATA egyénre szabott bevezetésben és alkalmazásban, lehetőséget biztosítanak a felhasználóknak a tapasztalatok megosztására, megvitatására. Az “Alapismeretek a vizuális támogatásról” előadásra regisztrálók számára a DATA tanulási lehetőségeiről részletes tájékoztatást küldünk az előadás után.

Facebook csoportunkban további, a gyakorlás során felmerülő kérdésekre kaphatsz választ, és megoszthatod másokkal a DATA rendszer használatával kapcsolatos élményeidet. Itt csatlakozhatsz a Te is bevezetheted a DATA-t! csoporthoz a Facebookon.

Kérjük, kérdéseidet erre a címre írd meg nekünk, ha valamiben bizonytalan vagy: datainfo@esoember.hu

Csoportos tanulási lehetőség

Kollégáink 6 alkalmas csoportos tanulási keretben segítenek neked is megismerni és bevezetni a DATA-rendszert. Az előadásokat online vagy személyesen tartjuk, ahol kérdezni is lehet, és segítséget fogsz kapni akkor is, ha elakadnál egy-egy gyakorlati feladatban. A közös tanulási alkalmakat általában hétköznap, munkaidőben szoktuk megtartani kéthetente, hogy legyen időd gyakorolni. 
Jelenleg nincs induló csoportunk. Kérjük regisztrálj, hogy felkerülj a várólistára! Emailben értesíteni fogunk, ahogy megnyitjuk a jelentkezést a következő csoportos tanulásra.

Önálló
tanulási lehetőség

E-learning kurzusunk online elérhető tananyag, videókkal, hanganyagokkal, gyakorló feladatokkal és önellenőrzéssel. Bármikor elkezdhető, megszakítható és újrakezdhető.
Ha szívesen tanulnád meg a DATA használatát akkor, amikor neked a legalkalmasabb, töltsd ki az alábbi űrlapot a regisztrációhoz!

Tanulási lehetőség mentorral

Kollégáink segítenek neked, hogy te is megismerd és bevezethesd a DATA-rendszert. Irodáink országszerte megtalálhatóak, a konzultáció megoldható online vagy telefonos formában is. A személyes konzultációhoz időpont egyeztetése szükséges.
Ha szeretnéd munkatársunk segítségét kérni a DATA támogató rendszer bevezetéséhez, regisztrálj itt, vagy keresd a hozzád legközelebbi mentort az AOSZ Info-Pontokon.