Az oldalt az Autisták Országos Szövetsége üzemelteti

Még igényelhető okostelefon a DATA használatához

Ha Te autizmusban érintett önrendelkező felnőtt személy, vagy autizmusban érintett személy törvényes képviselője vagy, családtagodnak saját okoseszközre lesz szüksége a DATA mindennapi használatához. Az AOSZ-tól még igényelhetsz okostelefont a készlet erejéig, ha vállalod, hogy megtanulod a DATA rendszer használatát. A DATA rendszer használatának elsajátításához igényelheted HelpDesk kollégánk segítségét, vagy önállóan az E-learning webes felületről is nekiállhatsz. Ide kattintva lehet jelentkezni a DATA weboldalán.

Az AOSZ-tól igényelhető  Realme C21-Y 4/64GB kártyafüggetlen okostelefonokat kijelző védővel és szilikon védőtokkal adjuk át neked használatra. Eszköz igényléséhez kérjük, töltsd ki az alábbi kérdőívek közül azt, amelyik Rád vonatkozik. Ezt követően haszonkölcsön szerződést fogunk kötni Veled. Ezáltal térítés, valamint kockázatmentesen tudod használni az igényelt készüléket.

Ha önrendelkező autista felnőtt személy vagy, és a saját támogatásodhoz szeretnél okoseszközt igényelni, akkor ezt a kérdőívet töltsd ki: kattints ide.

Ha autista gyermek/felnőtt törvényes képviselőjeként szeretnél eszközt igényelni az autista családtagod számára, akkor ezt a kérdőívet töltsd ki: kattints ide.

Szakemberként nem igényelhető eszköz tanítványod számára, az igénylésről egyeztess tanítványod szüleivel.

Az igényelt eszközök a budapesti AOSZ irodában, illetve vidéki AOSZ InfoPont irodákban vehetőek át előzetes időpontegyeztetéssel.